Eladó
Kiadó
Családi ház
Építési telek
Nyaraló
Téglalakás
Üzlethelyiség
Szálloda, panzió
Ikerház
Gazdasági épület
Étterem, vendéglő, cukrászda
Sorház
Kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

49

Eladó Családi ház

Balatonkenese

4 + 1
165 m2
752 m2

Kiváló minőségben kivitelezett nyaraló a kikötő közelében

- V62 - 

 

Azoknak az ügyfeleinknek ajánluj ezt az ingatlant, akik kedvelik az átgondolt építészeti megoldásokat, precizitást és kényelmet.

Az épület tagolódása: 105 m2 főépület 2 szinten + tetőtér, vendégház: 21 m2, garázs, gk. beálló: 40 m2. Az ingatlan bútorozva és bútorozatlanul is eladó.

A nyaraló a központtól ~ 500 m-re, a strandtól ~ 500 m-re, a Marina Port kikötőtől 300 m re található, egy zsákutcában (gyalogos és gk. forgalom csak a szomszéd telekre érkezők).

A telken egy családi ház jellegű (kialakítású) „nyaraló épület” és egy „csónaktároló épület” van mely rendeltetése vendégház + gépkocsi tároló. A telek mérete 16,0 x 47,0 m, 752 m2.

 

A telken lévő épületek 2010-ben teljes körűen felújításra kerültek. Főfalakig, födémig minden visszabontva (aljzatok is).

Ezt követően a új tetőszerkezet héjalással, főfalak 12 cm dryvit putz hőszigeteléssel, homlokzati nyílászárók hőszigetelt műanyag fehér színben.

Ugyan ezen a felújításon ment keresztül a „csónaktároló”/vendégház.

 

Az ingatlan összközműves, a felújítás során a csatlakozó pontoktól új hálózat kiépítve.

Épületgépészeti (víz-, szv.csatorna-, gáz) és elektromos hálózat szempontból teljesen új szerelés mind két épület.

 

Épületgépészet fűtés specifikáció:

Főépületben, Viessmann kazán, 160 literes Vitocell HMV tárolóval (telepítési hely emelet lépcsőtérben beépített szekrényben elhelyezve). Fűtési rendszer, földszinten padlófűtés radiátorral, emeleten radiátor fűtés.

Az épület mind két szintje légcsatornával szerelt hűtő/fűtő klímával van ellátva légcserével. Ezen fűtés távolról vezérelhető -15°C-ig kiválóan működik.

A „csónaktároló”/vendégház HMV ellátás 120 literes villanybojler, fűtése infra padlófűtés, Split hűtő-fűtő klíma.

 

Kert (252,56 m2):

Automata öntözőrendszerrel telepített fű + dísznövények.

84.9

Eladó Családi ház

Balatonföldvár

5
141 m2
522 m2

Újépítésű, strand közeli luxus lakóház Balatonföldváron

Balatonföldváron az Árnyas Park lakóparkban újépítésű minimál stílusban épülő luxus lakóház eladó. A ház két szintes, melyből a földszinten egylégterű nappali-konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba, külön WC és kamra található. A déli oldalon egy nagyméretű terasz épül (60nm, nyitott és fedett). Az emeleten 3 hálószoba, egy fürdőszoba, egy külön WC, és két nagyméretű terasz kerül kialakításra.

 

Műszaki tartalom:

- 38-as hőszigetelt tégla falazat (speciálisan önszellőző)

- hőszigetelt 3 rétegű műanyag nyílászárók (bukó-nyíló-toló)

- gázcirkó központi fűtés

- minden helyiség külön klímázásra kerül (inverteres eszközzel)

- elektromos redőnyök távirányítással

- edzett üvegkorlátok

 

Parkosított kert, térkövezett gépkocsi beállók, kerítés, szomszédtól oldalhatároló mellvéd.

Minden helyiség kiváló minőségű burkolattal kerül burkolásra, illetve prémium kategóriás szaniterekkel lesznek felszerelve a vizesblokkok.

 

Elhelyezkedését tekintve egyedi adottságú, mivel egy zárt, magánúttal megközelíthető lakóparkban épül, ahol közösségi tér, szauna épület található. Szemben a nyugati strand 2 perces sétára található, de a városközpont és a kikötő is 6-7 perces sétával megközelíthető. A szomszédtól albetétes társasházi megosztás választja el, mely egyértelműsíti a saját telekrész és az önálló közművek meglétét.

 

Építés kezdete 2018 tavasza, átadás 2018 év vége.