Eladó
Kiadó
Családi ház
Nyaraló
Építési telek
Téglalakás
Üzlethelyiség
Ikerház
Szálloda, panzió
Iparterület
Mezőgazdasági terület
Gazdasági épület
Birtok
Étterem, vendéglő, cukrászda
Sorház
Kert, gyümölcsös
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

59

Eladó Iparterület

Siófok

445 m2
2 756 m2

Fejlődő övezetben lévő ipari ingatlan

- V121 - 

 

Irodánk megvételre kínálja ezt a remek befektetési ipari területet, mely Siófok egyik fejlődő ipari övezetében fekszik. Az ingatlan telke területéből adódóan kellemesen széles és mély. A telken kettő darab épület található. Az utcafront felől a főépület, távolabba az út tengelyétől, míg mögötte a keleti oldalon egy melléképület.

 

A telekre az északi főkapun léphetünk be, az épület főbejárata a nyugati oldalon található. Itt belépve a közlekedőbe érünk, ahonnan az egy légterű földszinti csarnoktérbe, vagy a szociális részleg irányába indulhatunk. Továbbá innen lehet feljutni lépcsőn a felső szintre is. A csarnok nagy belmagasságú, a tetőtéri szinttel galériás kialakítású. Ezen a szinten még a hátsó raktárakat, szociális helyiségeket találjuk. Ebben az épületben korábban kertészeti technológia működött. Az épület szerkezetileg jó, így többféle alternatív hasznosítása lehetséges.

 

A melléképület hasonló korú a főépülethez. Jelenleg 5 darab azonos taktusra osztott. Tégla főfalakkal és vasbeton födémszerkezettel bír, ezért hasonlóan az előző épülethez többféle hasznosítása lehetséges.

 

Az ingatlan közműves: villany, csatorna és gázközmű tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, külön mérőórákkal rendelkezik. A fűtést gázüzemű és vegyes tüzelésű kazánok biztosítják.  Víz jelenleg nincs bekötve, azt az utca irányából lehet bekötni.

 

Az ingatlan besorolása Ipari-gazdasági terület, 50%-os beépíthetőség, 10m-es maximális építménymagasság, legkisebb kialakítható telekméret 800m2.

 

 

127

Eladó Családi ház

Zamárdi

180 m2
516 m2

Közvetlenül vízparttal határos lakóház Zamárdiban

- Z16 - 

 

Az ingatlan Zamárdi-felső közel Siófok üdülő területhez saroktelken a vízparti nádasba ékelődve, zsákutcában helyezkedik el. Szabad strand mentes csöndes, jó környék. A telek szabályos téglalap alakú 16,5mX31 m ÉK- DNy fekvésű összközműves saroktelek. A telken szervesen összeépülve található 2 épület. Egy régebbi ház 2 szintes  130 m2, szilárd állapotú, kőműves tulajdonos saját célra építette. 1996- ban kapott használatba vételi engedélyt. Az emeletről gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra, illetve Füredre és a Tihanyi apátságra. A házban nappali +3 háló+2 fürdőszoba, konyha, spájz található. A második épület teljesen új 50 m2 egyszintes belső átriumos, kandallós, padlófűtéses, redőnyős, szúnyoghálós nyílászárók. A házban előszoba, nagy nappali, hálószoba 2 fürdőszoba található igény szerint még mind a két ház alakítható.A telken automata kapun keresztül 2 db betonozott burkolt kocsibeálló van. A ház előtt 6-8 kocsi tud parkolni. Az épület együttes mögött található még egy 20 m2 méteres szépen megépített komplett konyha étkező, rálátással a stég bejáróra. Ezenkívül egy nagy méretű szerszámtároló faház is van. A telken a locsolás fúrt kútból történik. Saját engedélyezett stéggel rendelkezik az ingatlan.