Eladó
Kiadó
Családi ház
Nyaraló
Építési telek
Téglalakás
Üzlethelyiség
Szálloda, panzió
Ikerház
Vendéglátóipari egység
Gazdasági épület
Kert, gyümölcsös
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Rendezés:   » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

43

Eladó Téglalakás

Balatonboglár

58 m2

Exkluzív környezet, modern társasház, saját strandrész

- V54 - 

 

Irodánk megvételre ajánlja ezt az épülő földszinti, kellemes méretű, igényes kialakítású társasházi üdülőegységet. Az ingatlan egy exklzív villaparkban található, valamint saját strandrésszel is rendelkezik. Az ingatlan elosztása: előtér, zuhanyozó, WC, nappali-konyha-étkező, 2 háló, terasz (13,57 nm). Emellett tartozik hozzá egy gépkocsi beálló, mely a lakás árán felül 953.000 Ft-ba kerül. 

 

Az épületben a földszinti lakások esetében balatoni részpanorámás, illetve teljes balatoni panorámával rendelkező lakás is megvásárolható. A vételár a strandtelek résztulajdonának árát is tartalmazza. A lakást jellemzik a legkorszerűbb anyagok és műszaki megoldások, alacsony üzemeltetési költségű épület.

Fizetési ütemezés: 10% foglaló + 5 részütem készültség alapon. Céges vétel esetén Áfa visszaigényelhető így a vételár 34m Ft,befektetésnek is kiváló  fix hozamú szervezett bérbeadás lehetséges.

 

A villaparkról: A park teljes területe 14.000 m2, ideális nagyságú ahhoz, hogy ne legyen zsúfoltság, tömegszállás, elférjenek villák és társasházak egymás mellett. A területen egy zsákutcaszerű közút, egy magánút,, kilenc villatelek és hat apartman házi telek került kialakításra.

 

A társasház átadásának időpontja: legkésőbb 2020. május 30.