Eladó Családi ház, Siófok

#164500338

Eladó Családi ház

38 millió Ft

Siófok
Alapterület:
99 m2
Szobák száma:
5 + 2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
641 m2
Udvari
Részben bútorozott
Komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Gázcsonk a telken
Közműhálózatba bekötve

Masszívan megépített nyaraló Siófok-Szabadifürdőn

- V38 -

 

Az ingatlan Siófok Szabadifürdő elnevezésű településrészén található, mely az Aranypart kiemelt üdülőövezet szomszédságában helyezkedik el. Ez a településrész infrastrukturálisan fejlett, jó ingatlanpiaci adottságokkal rendelkező terület. Ennek oka többek között a Balaton közeli fekvés, 600m az ingatlantól, Siófok belvárosának közelsége, ami 5km-t jelent, a jó közlekedési feltételek, M7-es autópálya közelsége (Székesfehérvár, Budapest), valamint a szomszédos Galerius Élményfürdő és Wellness Központ megléte. Ez a melegvizes fürdő egész éven át nyitva áll a vendégek előtt.

 

Az ingatlan telke és a rajta álló felépítmény átlagos méretűnek és a korának megfelelő műszaki állapotúnak mondható. A telek széles utcafronttal bír, kellemes befoglaló méretű, illetve a rajta álló, jelenleg az ingatlannyilvántartásban lakóépületként szereplő ház ma szezonális használatra alkalmas, téliesítése nem megoldott. Tulajdonosai funkciójában erre is használták. Ez nem azt jelenti, hogy jelenleg nem funkcionálhat teljes értékű önálló lakóházként, de ehhez felújítás, ráfordítás szükséges hőszigeteléssel, nyílászárók cseréjével fűtési rendszer kiépítésével.

 

A tetőtérbe történő feljutás az épület északi oldaláról, de belső lépcsővel megoldott.

 

Emellett a melléképületek között egy 2 szobából álló toldalék épületet találunk, melynek folytatásaként egy garázs zárja az építményeket. Ez alatt egy teljes értékű pince is van.

 

Az ingatlan közműves: ivóvíz, elektromos áram, szennyvízcsatorna tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, a gázcsonk az udvaron belül van. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

Kopeczky-Mester Márton
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése