Eladó Családi ház, Siófok

#164500302

Eladó Családi ház

119 millió Ft

Siófok
Alapterület:
245 m2
Szobák száma:
4
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Blokkos
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
2 250 m2
Újszerű
Panorámás
Részben bútorozott
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve

Panorámás, újszerű lakóház Siófok zöldövezetében

- V19 -

 

A telek utcafrontjáról fűthető viacolor-os bejáró vezet az épületig, mely kiszélesedik így több gépjármű elhelyezésére is alkalmas. A lakóépület a telek hátsó 1/3-ad részére épült, mögötte intim kert, illetve fűthető medence létesült. A telek fás, cserjével telepített, illetve gyepes. Automata öntözőrendszer működik, mely fúrt kútról ellátott locsolóvízzel.

 

Az épület háromszintes. a pinceszinten kialakításra került több beállós garázs, mely elektromos garázsajtóval ellátott, borospince borozórésszel, hőközpont, mosókonyha, vizesblokk, szoba/tároló.

A földszintet a belső lépcsőházon keresztül is meg lehet közelíteni, illetve a hátsó terasz irányából. Itt tágas nappali-konyha-étkezőt alakítottak ki, két hálószobát, fürdőt WC-vel, gardrobot, illetve két teraszt.

Az emelet teljes értékű, kellemes belmagasságú, nem tetőtér kialakítású. Külső és belső lépcsőház is vezet erre a szintre, mely az idei évben készült el. A vizesblokk mellett előtér és két hálószoba kapott itt helyet, valamint egy kisebb levegőzőterasz, illetve egy tágasabb panorámaterasz. A földszintről és az emeletről szép panoráma nyílik a városra, illetve a Balatonra is rálátni.

 

Az ingatlan közműves: ivóvíz, elektromos áram (380V), szennyvízcsatorna tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, külön mérőórákkal rendelkezik. A melegvízellátást és a központi fűtést egy fa pelletes, elektromos rásegítéssel kombinált hőközpont biztosítja. Az épület klimatizált, illetve mindhárom szint hőlégcserélővel ellátott. Mennyezet és padlófűtés, szintenkénti központi porszívó szolgálja a lakók kényelmét. A lakóház minden szintjén kiépítésre került a riasztórendszer, de telepítve jelenleg nincs. A telek kerítéselemeit jelenleg is szerelik, gyakorlatilag ebben az évben készül el az épület, melyet 2009-ben kezdtek el építeni. Ebből adódóan az épület nagy része újszerű állapotban van. A minőségi kivitelezés, illetve a modern igényeknek megfelelő kialakítás otthonossá és kényelmes ingatlanná teszi a lakóházat. Zártkert, Balaton kb. 4,5km.

Kopeczky-Mester Márton
 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése